Frågeställningar & Svar

FAQ

30 års Erfarenhet

Här får du svar på de vanligaste frågorna om partytält. Hittar du inget svar på just din fråga här, så kontakta oss, så får du svar inom kort, samt att din fråga även får svar här på vår FAQ-sida så att andra kan ta del av den.

Vilka tälttyper har ni?

På den frågan kan vi med säkerhet svara att vi har det mesta. Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, bröllopstält, doptält, etc. i en mängd olika storlekar.

Bröllop?

När det gäller bröllop kan vi stolt meddela att vi hjälper till och fixar det mesta kring din viktigaste dag!

Vilka tillbehör kan man välja till?

Faktiskt allt som hör till ett partytält som t-ex. glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Kan man hämta och bygga sitt tält själv?

Självklart kan du det, men det är mycket jobb och stök så det bästa är att låta oss proffs resa tältet. Se prislistan för priser om du gör det själv eller låter oss resa ditt partytält.

Hur mycket plats krävs per person?

Vid ett stående evenemang eller vid mingel bör du du räkna med 0,5-0,8 kvm per person. Till bords med stol bötr du räkna med 1 kvm per person. Sen är det andra saker som kan kräva utrymme i partytältet som en bar, buffébord, dans, bar, garderob etc.

Vad kostar det att hyra partytält?

Titta gärna i våran prislista eller skicka ett mejl på kontakt sidan, priset är beroende av hur många ni blir, vilken tältmodell ni väljer och andra tillbehör som golv, värme, belysning, porslin etc. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi med ett pris på allt du behöver för din fest.

Kan tält byggas på ett ojämnt underlag?

Partytältet kan byggas helt plant på ett ojämnt underlag. Prisbilden för tältet ändras något då det kräver mer arbete för att få det rakt på ett ojämnt underlag.

Mässa, kan ni ordna det?

Mässa, jubileum eller festival! Dala Partytält är din partner för alla evenemang!